Banca Intesa najbolja banka u Srbiji

Bez autora
Jun 12 2013

Banca Intesa je dobila priznanje uglednog finansijskog časopisa EMEA Finance za najbolju banku u Srbiji u 2012. godini u kategoriji banaka koje posluju u okviru međunarodnih bankarskih grupacija. Osim nagrade u Srbiji, Intesa Sanpaolo, matična grupacija Banca Intesa, ponela je i titule za najbolju banku u Italiji i Slovačkoj u prethodnoj godini. Ova nagrada potvrđuje ispravnost odluke Banca Intesa da se poslujući u uslovima nepredvidivog makroekonomskog ambijenta i kompleksne poslovne klime jasno opredeli za strategiju utemeljenu na principima efikasnog upravljanja rizicima i racionalizacije poslovnih procesa. Apsolutni prioritet Banca Intese ostala je stalna briga o zadovoljstvu klijenata koji je demonstriran kroz maksimalnu profesionalnost u radu i visoki stepen inovativnosti, kao i konstantno unapređenje proizvoda i servisa koje pruža.

Banca Intesa najbolja banka u SrbijiBanca Intesa je dobila priznanje uglednog finansijskog časopisa EMEA Finance za najbolju banku u Srbiji u 2012. godini u kategoriji banaka koje posluju u okviru međunarodnih bankarskih grupacija.

Osim nagrade u Srbiji, Intesa Sanpaolo, matična grupacija Banca Intesa, ponela je i titule za najbolju banku u Italiji i Slovačkoj u prethodnoj godini.

Ova nagrada potvrđuje ispravnost odluke Banca Intesa da se poslujući u uslovima nepredvidivog makroekonomskog ambijenta i kompleksne poslovne klime jasno opredeli za strategiju utemeljenu na principima efikasnog upravljanja rizicima i racionalizacije poslovnih procesa.

Apsolutni prioritet Banca Intese ostala je stalna briga o zadovoljstvu klijenata koji je demonstriran kroz maksimalnu profesionalnost u radu i visoki stepen inovativnosti, kao i konstantno unapređenje proizvoda i servisa koje pruža.

Marko Kapelini, zamenik predsednika Izvršnog odbora Banca Intesa, koji je primio priznanje u ime banke na svečanosti u Beču naglasio je da će se i u narednom periodu pratiti potrebe privrede i građana na putu ekonomskog oporavka, održavajući pri tom tržišnu poziciju i trend stabilnog i uspešnog poslovanja.

Dobitnici evropskih bankarskih nagrada izabrani su na osnovu ocene žirija koji se rukovodio dostignućima banke u kontekstu makroekonomskog okruženja u kojem posluje, kao i u odnosu na situaciju u celokupnom bankarskom sektoru. Ključni kriterijumi u radu žirija bili su održivi rast i posvećenost klijentima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik